Poštovani klijenti,
naše decenijsko iskustvu, i rad u renomiranim firmama u domenu klimatizacije, pretocili smo i sjedinili u firmu pod nazivom FM- KLIMA SERVIS.
Sa iskustvom koje traje više od DESET godina, kvalitetom i stečenim znanjem, u velikim centralnim servisima kod nas i u inostranstvu: Samsung , Lg, Fujitsu, Emerson (koji je vodeći brend u zemljama EU) predstavljamo se vama našim potencijalnim klijentima.
Na tržištu Srbije smo prisutni već dugi niz godina, kao kooperanti velikih preduzeća a od 2014 godine i kao samostalno privatno preduzeće.

Kvalifikovani smo i stručno osposobljeni za: UGRADNJU,SERVIS I POPRAVKU SVIH VRSTA KLIMA UREĐAJA,

koji se koriste u domaćinstvu-popularnih SPLIT SISTEMA, do složenijih projekata kao što su CENTRALNA KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA.

NASA GARANCIJA
Kod nas uz svaki profesilonalno odrađen posao, dobijate garanciju, na klima uredjaj koju daje proizvođač , i koja obično važi 5 godina, kao i našu garanciju na izvođenje radova.

Sve naše ekipe su opremljene profesionalnim alatom, koji može odoleti svakom poslovnom izazovu,kao i kodeksom lepog i učtivog ponašanja.

PREKO NAS MOZETE I KUPITI KLIMA UREDJAJ…

Preko nas možete i kupiti klima uređaj, uz konsultaciju o kvalitetu, snazi i radu istog, uz koji dobijate garanciju, koju svake godine uz redovan godišnji servis i produžavamo.

O nama