Kroz dugogodišnje iskustvo u domenu klimatizacije smo nailazili na raznovrstne probleme i kvarove . Najćešći uzrok ozbiljnijih kvarova na klima uređaju je nestručna ugradnja i neodržavanje – servisiranje.

Profesionalnim godišnjim servisom kakav možete dobiti kod nas, smanjujete rizik od eventualnih ozbiljnijih kvarova na vašem klima uređaju.

(u rubrici servis klima smo opisali šta podrazumeva profesionalni servis klime)

Kao servis koji posluje već dugi niz godina, povezani smo sa svim uvoznicima klima uređaja prisutnih na našem tržištu. Dostupni su nam svi rezervni delovi,tako da se možemo odazvati na vaš poziv o kvaru i u najkraćem mogućem roku rešiti problem.

Pristup rezervnim delovima imamo za brendove kao što su: LG, SAMSUNG, VENTING, GALANZ, HAIER, MIDEA, HISSENSE, ROMSTAL, MITSUBISHI, DAIKIN, TOSHIBA, PANASONIC, VOX, VIVAX, TESLA, GREE, BERGEN… Za svaki ugrađeni rezervni deo dajemo garanciju na originalnost i kvalitet koju daje proizvođač.

Kao primer takvih slučajeva možemo navesti kvarove elektronskih ploča koji najčešće stradaju usled kvara na naponskoj mreži ili kvarova motora ventilatora na unutrašnjoj ili spoljnoj jedinici klime.

Rešenja su jednostavna, odlazimo kod uvoznika odgovarajućeg brenda i kupujemo originalni deo i stavljamo na vaš uređaj, i vaša klima može nesmetano da radi bez bojazni od eventualnih loših komponenti u samom rezervnom delu, koji bi mogli dovesti do ozbiljnijih kvarova kao što su zapaljenje instalacije ili tome slično.