Dobra klima zlata vredi tokom fudbalskog prvenstva

Euro 2020 je u toku. Leto je. Polufinale i finale na Vembliju je daleko.

Dok pomno pratite utakmice na EURO 2020, i dok znoj sa lica fudbalera natapa teren, za to vreme i kondenz iz klima uređaja kaplje radeći svoj posao, a minuti prvog poluvremena nezaustavljivo počinju da cure.

Vrelo letnje veče je, spoljna temperatura pada i znate da je pravo vreme za šetnju, ali na terenu je sve veća tenzija, a temperatura u vama raste. Nagli ste se napred u svojoj udobnoj fotelji i iščekujete. Gooool!

Osećate se kao kada publika na stadionu napravi talas, svežina struji svuda oko vas.

Već je poluvreme.

Ustajete i odlazite do frižidera po pivo. Pijete dugim gutljajima i osećate se osveženi kao klima uređaj napunjen freonom. Nezvanično kolaju komentari da je glavni favorit za osvajanje prvog mesta na Euro 2020 Portugalija. Srbija je u kvalifikacijama za predstojeći Mundijal 2022 igrala sa njima nerešeno. Ovo je odličan uvod za utakmicu koja će se igrati 14. novembra 2021. godine.

Drugo poluvreme počinje.

Netremice gledate, znate da imate još samo 45 minuta uživanja dok se sve opet ne vrati u mirnu noć koja je i dalje prijatna za šetnju.

U devedeset i trećem minutu, sudija svira kraj!

Možda ste zadovoljni rezultatom, a možda i niste, nije ni bitno.

Pitanje je, da li ste uživali?

Naravno da jeste, a ako niste, znate gde treba da se obratite, jer ćemo u najbržem mogućem roku postići radnu temperaturu vaše klime.

A sada ugasite klima uređaj i izađite u vedru i prijatnu letnju noć da prošetate psa, sa sve fudbalskom loptom pod miškom.