Kako se ugrejati kada ne radi daljinsko grejanje

fb-fm-klima-servis-beograd-ugradnja-montaza-klima-invertora-odrzavanje-termometar-01
Svi smo svedoci da, iako daljinsko grejanje u načelu radi dobro, često smo ili čuli od komšija ili i i sami bili u situaciji da grejanja jednostavno nema ili da su radijatori mlaki. Konačno, ko god je povezan na daljinsko grejanje zna da noću nema grejanja (o tome kada se pali daljinsko grejanje možete pročitati u posebnom članku ovde) a često se dogodi situacija da bi nam koji stepen više zaista značio.

Obratite se profesionalcima sa preko 10 godina iskustva za odabir i profesionalnu, pouzdanu ugradnju i održavanje vaše klime. Pošaljite upit putem kontakt forme ili nas pozovite.

Ovaj stepen može da se dobija raznim grejnim telima koje smo kupili, poput grejalica ili uljanih radijatora, ali najbolje rešenje u ekonomskom smislu i brzini zagrevanja je definitivno klima uređaj. Ako niste do sad imali naviku ili jednostavno niste znali, sad je pravo vreme da nađete svoj zaboravljeni upravljač od klime, skinete prašinu sa njega ako nije korišćen još od leta kada je hladio, i uključite ga da vas zagreje.

Većina klima, za razliku od grejalica i sličnih grejnih tela, troši do maksimalno 1,5 KW po satu rada a zagreva višestruko veći prostor i to u kraćem vremenskom periodu.

Noću svakako imate dodatnu pogodnost da je i kod mnogih u stanovima jeftinija struja a mirno ćete spavati jer, za razliku od većine drugih grejnih tela, ne morate brinuti od užarenih delova koji mogu izazvati havariju.

Sve što je potrebno je da pritisnite dugme za promenu načina rada (mod) na grejanje (najčešće se dugme pritiska dok se na upravljaču ne oslika mali simbol sunca) i u kratkom vremenskom roku ćete prestati da osećate „hladnoću u kostima“. Dopustite sebi malo komfora jer imate pravo na to.