Ukrašavate dom za Novu godinu – ukrasite i klimu

fm-klima-servis-beograd-motaza-ukrasavanje-popravka-klime-nova-2022-godina-01

Nova godina kuca na vrata i verovatno ste već ukrasili najveći deo doma. Ipak, da li ste baš sve okitili? Slavlje u Srbiji trajaće za mnoge i tokom pravoslavnog Božića a najneumorniji neće sebi dozvoliti da propuste i obilno slavlje za Srpsku Novu godinu. Za koju god varijantu da se odlučite dom će sigurno biti ukrašen najmanje još dve nedelje.

Ako imate otpor prema uobičajenom izgledu uređaja ovo je odličan trenutak da ih okitite i uneste još malo raznolikosti u vaš dom.

Dajemo vam nekoliko ideja kako možete ukrasiti svoju klimu tokom praznika ali i možda zadržati ukras i na dalje ako je ne koristite tokom grejne sezone.

Obratite se profesionalcima sa preko 10 godina iskustva za odabir i profesionalnu, pouzdanu ugradnju i održavanje vaše klime. Pošaljite upit na stranici kontakt ili nas pozovite.

Klima se, u slučaju da se ne koristi za grejanje, može upakovati u dekorativnu kutiju. Odmerenom upotrebom šare i boja izbeći će se utisak kiča i doprineti estetici enterijera.

fm-klima-servis-beograd-motaza-ukrasavanje-popravka-klime-nova-2022-godina-04

U blizini dečije sobe motivi zvezda i neba nikad ne zastarevaju.

fm-klima-servis-beograd-motaza-ukrasavanje-popravka-klime-nova-2022-godina-02

Volite čipkane motive ili jednostavno hoćete da uparite ukras sa zavesama? Naravno da je moguće i izgleda veoma lepo.

fm-klima-servis-beograd-motaza-ukrasavanje-popravka-klime-nova-2022-godina-03

U slučajevima kada želite da ukras ostane i tokom rada sledeće rešenje je vizuelno lepo a omogućava da se klima uređaj upotrebljava. Uz pravilno podešena krilca, klima ima mogućnost da s gornje strane „diše“ , dok je sa donje strane nepokrivena i može da izbacuje vazduh. Ipak, gledajte da veza sa zidom bude takva da se lako može skinuti zbog servisa ili čišćenja.

fm-klima-servis-beograd-motaza-ukrasavanje-popravka-klime-nova-2022-godina-05

Konačno, i kada se baš upakuje kao novogodišnji poklon izgleda odlično ali čuvajte se da deca ne posegnu da skinu poklon sa zida!

fm-klima-servis-beograd-motaza-ukrasavanje-popravka-klime-nova-2022-godina-06