Upravljajte klimom i van svog stana – putem pametnog telefona

fm-klima-servis-beograd-daljinsko-upravljanje-klima-uredjajem-wi-fi-android-01

Iako se na terenu stiče osećaj da je ljudima novitet da se daljinski upravlja klima uređajem putem pametnog telefona, uređaji za rashlađivanje i grejanje sa mogućnošću povezivanja sa bežičnom mrežom (Wi-Fi) i kontrolom putem Android ili iOS aplikacije su prisutni u Srbiji još od 2014. godine.

Dok je to u početku bila retka opcija, danas vam je dovoljno da nam ukažete na to da vam je bitno kontrolišete vašu klimu u svako doba dana nezavisno od vaše lokacije i predložićemo vam odgovarajuće rešenje prema vašim potrebama.

Obratite se profesionalcima sa preko 10 godina iskustva za odabir i profesionalnu, pouzdanu ugradnju i održavanje vaše klime. Pošaljite upit putem kontakt forme ili nas pozovite.

Klima uređaji koji podržavaju kontrolu putem interneta tj. povezivanje putem kućne Wi-Fi mreže imaju zaista brojne prednosti:

  • Nezavisno od lokacije, u svakom trenutku možete saznati temperaturu u vašem stanu
  • Ako ste zaboravili da isključite klimu ili da promenite temperaturu pri izlasku, putem telefona ćete naknadno biti u mogućnosti da to uradite i uštedite malo u sledećem računu za struju
  • Obrnuto od prethodne stavke, stambeni prostor možete zagrejati, odnosno ohladiti i pre nego što stignete kući
  • Putem jednog pametnog telefona moguće je da kontrolišete više klima uređaja pa nema više potrebe za daljinskim upravljačem za svaki ugrađeni uređaj.

21. vek je odavno tu i zaista nema razloga da sebi ne priuštite komfor i lagodnost življenja koje savremene tehnologije donose sa sobom.